Sobre el premi Armengol-Mir

El matrimoni format per Ferran Armengol i Carme Mir son a l’origen dels Premis Armengol Mir convocats per guardonar l’autor o autors d’una obra pedagògica i cristiana. Quan es produí el traspàs dels esmentats esposos, seguint les seves disposicions, els seus nebots constituïren una fundació que n’assumí la dotació i convocatòria. Des de 2008 la Fundació Escola Cristiana de Catalunya, amb el patrocini de l’Editorial Baula, té cura de donar continuïtat a aquesta iniciativa.

Adreçat a: educadors de les escoles cristianes i professorat de religió catòlica

Finalitat: L’objectiu del premi és promoure la participació directa dels educadors de les escoles cristianes i del professorat de religió catòlica de les escoles catalanes en l’àmbit de la reflexió i la innovació educativa en la didàctica de la religió i l’acció pastoral.

11a edició del Premi Armengol-Mir (2020/21)

Cartell de convocatòria i bases /

Primer premi:

Accèssit:

 

10a edició del Premi Armengol-Mir (2019/20)

Bases/ Ressolució / Notícia: Projecte COR, guanyador del 10è Premi Armengol-Mir (CatalunyaReligió. Dij, 17/09/2020 )

Notícia: El Projecte COR rep el premi Armengol-Mir de la Fundació d’Escoles Cristianes de Catalunya (Salesians – St. Vicenç)

Primer premi: «Projecte COR. Proposta innovadora de pastoral educativa«. Autors: M. Àngels Pavón Ferrer i Jaume Bernadet i Tort. Centre: centre educatiu Salesians-Sant Vicenç dels Horts

Accèssit: «Espai sacre escolar. Una invitació d’accés a la pedagogia del transcendent«. Autor: Eloi Aran Sala. Centre: Col·Legi Lestonnac-Barcelona