El proper dissabte, 8 d’octubre, Mons. Javier Vilanova, bisbe auxiliar de Barcelona, presidirà una trobada diocesana d’animació missionera que se celebrarà al Seminari Conciliar de Barcelona. L’acte organitzat pel Secretariat diocesà de Missions de l’Arquebisbat de Barcelona juntament amb les Obres Missionals Pontifícies, vol ser un espai de trobada per a animadors de pastoral de parròquies, educadors de les plataformes socials, centres juvenils i col·legis. En definitiva, persones sensibilitzades amb l’animació missionera i el voluntariat.

L’acte començarà a les 10 h i tindrà una durada de 3 hores i 30 minuts.

· Benvinguda i presentació, a càrrec de Mons. Javier Vilanova, i el Sr. Manuel Górriz, Director del secretariat Diocesà. de Missions i de les Obres Missionals Pontifícies.

· Conferència L’animació missionera al continent digital, a càrrec del Sr. José Beltrán, director de la revista Vida Nueva.

· Testimonis missioners.

· Presentació de campanyes i recursos per a l’animació missionera 2022-2023, a càrrec de Mn. José María Calderón, director nacional de les Obres Missionals Pontifícies.

INSCRIPCIONS AQUÍ