Clicant la imatge accedireu al document d’avançament de l’activitat programada pel Departament de Pastoral de la FECC pel proper curs 2022/23. 

Es destaca com a eix transversal el treball pel Pacte Educatiu Global, tant en les trobades de caps de pastoral institucional, com el lema de la propera Jornada de Pastoral Educativa o, també, la primera edició del “Premi Encoratja!” convocat conjuntament amb la FPECEE-Blanquerna (URL) i el SIERC (Secretariat Interdiocesà d’Ensenyament de la Religió a Catalunya).  

També hi trobareu la previsió de totes les formacions programades des del Departament de Pastoral de la FECC, tant aquelles que formen part del “Certificat de Competència en Pastoral Educativa” com les que presenta conjuntament amb l’ISCREB en el projecte formatiu per docents de Religió “Capgirem l’àrea de Religió”.  

Ben cordialment i molt bones vacances a tothom!

(Departament Pastoral FECC)