Després de dos anys de pandèmia, teníem moltes ganes de retrobar-nos en el tradicional pelegrinatge marista del mes de maig.

Més de 1000 persones de tot Catalunya han participat al Pelegrinatge d’enguany. A l’hora de la celebració, la basílica es va omplir de gom a gom per expressar que som família marista i que som en braços de Maria.

Després de la celebració, hi va haver uns moments de festa a la plaça, amb música, tot cantant el lema d’aquest any: “Escolta!”

Esforç, calor, diversió,  moments de descans i moments per compartir entre grans i petits caminant plegats cap a la Bona Mare!

L’Equip Missió vehicula i organitza el pelegrinatge marista des de la implicació dels moviments juvenils (Fajmacor i CMS), els equips de pastoral locals, obres socials i la col·laboració de les associacions de pares i mares de les escoles.

El pelegrinatge, que es fa cada any al mes de maig, evoca el sentit de fer camí plegats, com a Institució. Es tracta d’un acte que permet unir en un mateix moment, en una mateixa direcció i en el mateix espai, persones vinculades a totes les realitats maristes de Catalunya.

Un any més, gràcies a totes les persones que ho heu fet possible!

(Llegir article a «Un any més, pelegrinem a Montserrat!«)