El passat 22 de març, a la Basílica de la Sagrada Família, l’Escola Cristiana i l’ISCREB presentaven conjuntament la nova proposta formativa “Certificat de Competència en Pastoral Educativa” (CPE) amb un bon ressò per part de les institucions educatives. La formació, coneguda també com el “metroFECC” per la seva visibilització a mode de línies de ferrocarril, ja ha obert la inscripció en la seva primera formació pel “recorregut vermell”, que tracta la dimensió afectivo-espriritual de la pastoral educativa i serà la que s’oferirà pel curs 2022/23.

En aquesta primera parada formativa s’han agrupat les tres formacions de la “zona 1” del metroFECC i porta per títol “Context pedagògic, eclesial i social de la pastoral educativa 1”. Es tracta d’una formació online de 6 hores impartida per l’Eloi Aran i en Josep Oton. Cada “vagó” formatiu online te una capacitat màxima de 30 participants de manera que, en cas de superar aquest nombre, s’ha previst una segona edició que es realitzaria el mateix mes de setembre de 2022.