Descripció del webinar:

Les pantalles són el futur? El present? Són el “a cada moment i tot el dia”? Són les preguntes que ens podríem plantejar d’entrada. Però jo proposo encarar com les pantalles conviuen amb nosaltres i quina gestió en fem per tal que la connexió humana sigui el paradigma de relació dins la família (fins i tot amb les pantalles a casa!)

Destinataris:

Adreçat a famílies i docents de les etapes d’Educació Infantil i de Primària. Especialment dedicat a totes els membres de la comunitat FEAC (Família-Escola, Acció Compartida) de la FECC per treballar el butlletí 108: «Obrim finestres!»

Formadora:

Anna Ramis Assens, mare, mestra i pedagoga. Formadora, assessora escolar i familiar. Una de les persones fundadores del programa FEAC. Impulsora de la campanya #de0a3PantallesRES basada en el respecte als Drets dels Infants.