Des de la Pastoral de Jesuïtes Lleida- Col·legi Claver, fa temps que ens adonem que entre la Primera Comunió, a 5è NEI, i la Confirmació, a 2n de Batxillerat, hi ha un espai massa gran. Els i les alumnes creixen i les respostes que van rebre quan eren infants no responen a les preguntes de quan són adolescents. És per això que, afegint-nos a la proposta de la resta d’escoles de la Fundació Jesuïtes Educació, oferim als alumnes de 3r TQE la possibilitat d’una catequesi i una celebració que anomenem «RENOVACIÓ DE LA FE«. La catequesi consta de 8 sessions d’una hora en que anem actualitzant el llenguatge evangèlic d’infant a jove per tal de no quedar-nos amb un missatge infantil de la nostra Fe, això va culminar el passat dia 8 de maig vam realitzar la celebració de la Renovació de la Fe de 17 joves, on van manifestar davant de tota la comunitat el desig de seguir a Jesús.

(Cèlia Sentís Otal. Cap de pastoral Jesuïtes-Lleida)