Amb el títol “Comunitats d’acollida” arriba un butlletí “Llambregades de pastoral educativa” del mes de març. És un títol que intenta unificar la diversitat que trobareu en aquest número especial, d’entrada per les seves vint-i-una pàgines, però hi ha hagut esdeveniments que han marcat l’agenda de la pastoral educativa que hi són presents: el ressò del traspàs del Bisbe Toni (podeu llegir les dedicatòries i pregàries en l’apartat “Prayer corner”), els recursos generats en les darreres XVes Jornades de Pastoral Educativa de la FECC, les converses amb el Cardenal Tagle “Acollir i acompanyar en un món canviant” del passat dissabte a l’Auditori del Fòrum de Barcelona o, malauradament, l’emergència per la Pau a Ucraïna que ha vingut solapada amb una vivència també especial de la quaresma d’enguany.

Descriure tots els continguts seria una tasca massa feixuga atès l’extensió del lliurament, així que, sense més preàmbuls, podeu accedir al document clicant la imatge de la portada.