(Inscripcions clicant la imatge)

Aquest és el segon webinar organitzat conjuntament pel Departament de Pastoral de la FECC, el Secretariat Interdiocesà de Catequesi i l’Editorial Claret per tal d’atendre tant la comunitat educativa com la parroquial en l’acompanyament i preparació als sagraments d’iniciació cristiana.

¿De què parlem quan parlem d’interioritat? ¿Com educar aquesta dimensió de la persona?

¿Com fer possible l’experiència de la trobada personal amb Déu? En aquest webinar ens proposem aclarir el concepte i oferir algunes claus per potenciar el procés d’interiorització.

Consistirà en una exposició d’una hora de durada amb posterior espai de diàleg de mitja hora.

A càrrec de:

Francesc  Torralba (Barcelona, 1967) és filòsof i teòleg i li apassiona escriure. Es dedica a la docència universitària i dirigeix la Càtedra d’Ètica Aplicada Ethos de la Universitat Ramon Llull. La seva obra, que ocupa més de cent títols, ha estat traduïda al francès, anglès, alemany, italià, portuguès i romanès.