(Jesuïtes) Un espai de meditació cristiana per a infants i adolescents. És una nova proposta a l’església dels Jesuïtes de Casp, que neix de l’impuls d’un grup de famílies de l’equip de l’Eucaristia familiar i que ha estat acollida des de la pastoral de l’escola Jesuïtes Casp. Es tracta d’una activitat oberta a tothom, d’entre 10 i 20 minuts de durada, en la que els infants i adolescents s’inicien en la pràctica de la meditació, seguint una metodologia universal que ajuda al creixement espiritual dels nois i noies d’aquestes edats; a descobrir el seu interior, la importància de la tranquil·litat i la trobada amb Jesús.

Crear un ambient adequat és important. Els participants seuen en rotllana al voltant d’un ciri, sona una música suau que va desapareixent quan tothom ja seu i està calmat, i es fa una introducció per anar pausant la ment i entrar en quietud. (seguir llegint)