Com a editorial catòlica, a la planificació dels diferents recursos i solucions educatives que conformen el nostre projecte educatiu, tenim molt en compte les necessitats de l’escola catòlica. Compartim un ideari afí i punts en comú amb les diferents congregacions educatives amb què volem donar resposta a les demandes i reptes que ens planteja l’educació en un moment de grans transformacions culturals i tecnològiques.


Des d’Edebé creiem en una educació DunaAltraManera, perquè…

L’ Educació es troba en un moment únic de transformació.
La LOMLOE, i en particular el nou currículum de religió, l’Agenda 2030 i el Pacte Educatiu Global impulsen aquest procés.

Tenint en compte aquesta nova realitat des d’Edebé hem elaborat un nou projecte per a l’àrea de
Religió Catòlica que doni resposta a aquest ampli i complex moment que s’està produint en el
context socioeducatiu actual.


Vols conèixer què hem preparat per a tu i per als teus alumnes?
T’esperem el dimecres dia 09 de febrer de 17.30h a 18.30h o divendres dia 11 de febrer de 12.00h
a 12.30h. Tu tries la sessió que et sigui millor. 
Per a les persones que s’inscriguin als nostres webinar tindran com obsequi el curs “Converteix-te en #profedereli digital en 5 hores”

INSCRIU-TE AQUÍ

En aquests webinars us presentem el nostre nou projecte per a l’àrea de Religió Catòlica, Enllaçats. Un projecte que crea llaços … Entre el currículum, l’agenda 2030 i el Pacte Educatiu Global del Papa Francisco. Entre el teu professor i els teus alumnes. Entre el teu alumne i el món que l’envolta. Entre el teu alumne i la seva dimensió espiritual. Entre les competències i els sabers.