Amb el lliurament del mes de febrer del butlletí “Llambregades de pastoral educativa” arriba també una invitació que és alhora un repte per al col·lectiu de l’escola cristiana: omplir l’Auditori del Fòrum de Barcelona per a l’esdeveniment “Acollir i acompanyar en temps canviants. Converses amb el Cardenal Tagle” que convoquem conjuntament Càritas Catalunya, el Secretariat de Pastoral amb joves de l’Arquebisbat de Barcelona i la Fundació Escola Cristiana de Catalunya. Hi trobareu informació específica a la cinquena pàgina.

Dins dels continguts d’aquest mes hi trobareu l’article “Immatriculem l’ERE”, que és una vinculació entre fets noticiats i el nou currículum de religió, un dels altres “temes de fons” d’aquest curs. Tot seguit trobem dos continguts propis de la FECC: la 13ava càpsula de “caFEïna”, dedicada a la pràctica de l’exàmen ignasià o revisió del dia, i la invitació de la Meritxell Ruiz, Secretària general de la FECC, a la participació de les properes Jornades de Pastoral Educativa. Vinculades a aquestes jornades, oferides en la mateixa setmana, trobeu tot seguit propostes de diferents editorials del vostre interès als quals es pot accedir sense estar necessàriament inscrit en les JPE.

Passant a les seccions habituals, tenim la proposta cinematogràfica “Adú” de Montserrat Claveras i Assumpta Montserrat; una interessant reflexió en clau pedagògica sobre patrimoni educatiu a “Alcem les campanes al vol!” (de l’Elisenda Almirall, Bisbat de Sant Feliu); i la lectura per a l’aula de la notícia “La SalleXperience” elaborada per la redacció del portal CatalunyaReligió.

Després del ciberllambregades, on destaca especialment l’obertura de recepció de treballs de recerca de batxillerat sobre fet religiós pel Primer Premi Gaudí, hi trobem un primer (i parcial) anunci de la nova proposta formativa sobre pastoral escolar que s’està elaborant des de la FECC, així com l’anunci del proper webinar conjunt amb el SIC i l’Editorial Claret: «Suscitar l’experiència de Déu”, amb el Dr. Francesc Torralba.

Tanquem anant al “nostre racó”, el “prayer corner” que ens facilita la Marta Burguet.

Veureu que hi ha una altra novetat: una pàgina de publicitat final que sorgeix del patrocini amb que l’editorial Edebé dona suport a aquest butlletí.

Cliqueu la portada per accedir-hi: