Ja està oberta la inscripció a les 15s Jornades de Pastoral Educativa de la FECC amb el patrocini de BAULA que, enguany, es presenten sota el lema “Activa la mirada CUR[i]OSA”. Aquesta edició estava prevista, i així es va presentar durant les trobades territorials de caps de pastoral el passat mes de novembre, en format híbrid. Les circumstàncies pandèmiques han portat a dissenyar-les enterament en format online. Podeu consultar el programa-díptic clicant la imatge:  

Durant la setmana del 7 al 13 de febrer hi trobareu els continguts asincrònics (“enllaunats”) corresponents: tres videoconferències a càrrec de Josep Otón, Doro Carbó i Javier Alonso. Aquests continguts seran precedits per les paraules de benvinguda de Meritxell Ruiz, Secretària general de la FECC, i per la pregària-presentació de l’himne “Mira”, elaborat per a l’ocasió pel grup “Caliu” (SAFA-Horta). Posteriorment també hi haurà unes paraules de comiat de Mn. Carlos Bosch, Director del Secretariat Interdiocesà de Joves (SIJ).  

És important reservar ja la franja de les 11:00 a les 13:30 del matí del divendres 11 de febrer, que és quan tindran lloc els continguts asincrònics (“en directe”). A les 11h tindrà lloc el lliurament de la 11a edició del Premi Armengol-Mir i, posteriorment, a les 11:15, els assistents podran optar per un dels dos tallers que es proposen: “Activa la mirada conscient”, amb Luis López i “La Bíblia com eina per educar la mirada”, amb Joana Maria Serra. Després d’un reu descans, de les 12:30 a les 13:30, tindrà lloc la taula rodona “»L’acció social en vincle amb la pastoral educativa”, moderada per la periodista Glòria Barrete, i que comptarà amb la participació d’Ernest Botargues, Anna Carmona i el Gmà. Josep Antoni Molina.  

Durant la setmana del 7 al 13 de febrer, en el marc de les 15s JPE, també tindran lloc diferents propostes formatives per part de les editorials, que seran anunciades al blog de pastoral de la FECC.  

Podeu fer ja les inscripcions aquí