En la darrera edició del Premi Armengol Mir, convocat per la FECC, es va alçar amb el guardó el Projecte COR: un programa curricular per educar en el creixement personal, de la Cap del Servei d’Assessorament Psicopedagògic de Salesians Sant Vicenç dels Horts, M. Àngels Pavón, i del Cap de Pastoral del mateix centre, Jaume Bernadet. Ara ens plau de presentar-vos-el en format curs a càrrec dels autors.

El Projecte COR és una proposta per fonamentar un programa educatiu curricular que eduqui i treballi en l’àmbit del creixement personal al mateix nivell que l’àmbit científico-tecnològic o lingüístico-social. L’objectiu de la formació és proposar com a model un programa exitós de creixement personal perquè n’inspiri la concreció real i efectiva al propi centre escolar.

El curs s’adreça especialment a tutors/es de secundària, agents de pastoral, professorat de religió i matèries d’expressió. En trobareu més informació al programa adjunt.

Esperem que sigui del vostre interès!

Accediu aquí al PROGRAMA i a la INSCRIPCIÓ