Us arriba un Llambregades més extens de l’habitual, però el temps educatiu i festiu bé s’ho val. Es tracta d’un temps doblement festiu, tant pel calendari litúrgic com per les activitats relacionades amb la inauguració de la Torre de la Mare de Déu de la Basílica de la Sagrada Família. D’aquest temps “únic” és el que tracta, ja d’entrada, l’article “Hic et nunc. Transmetre el Nadal a l’escola”. L’apartat reflexiu queda reforçat per la 11a videocàpsula de “caFEïna” que tracta la temàtica “Som una escola de sinodalitat?” i, també, per la publicació “100 contes solidaris”.

Aquest mes no s’ha deixat de banda la visibilitat d’alguna bna pràctica en pastoral educativa, i es presenta “Vull ser VOLUPA”, de l’escola de Salesianes de Sant Andreu.

Posteriorment, accedim als “Flyers nadalencs”, uns fulls dinA4 que es poden doblegar per tal de fer-los “volar” a totes les aules i famílies. N’hi ha un per a les etapes de Infantil i Primària, i un altre per ESO, Batxillerat i Cicles Formatius. Els continguts han estat proporcionats pel departament de pastoral dels Col·legis Gabrielistes.

Després dels apartats fixes de recursos (cinema, art i actualitat i ciberllambregades) hi ha la presentació de les formacions més properes de la FECC i clou el lliurament l’apartat de pregària i la felicitació de Nadal de l’Escola Cristiana.  

(cliqueu imatge per accedir-hi)