Ha començat el festival de música cristiana a Sant Julià de Lòria, el Canòlich Músic, amb els alumnes d’escoles del país. Aquest divendres hi han participat del Col·legi Janer, la Sagrada Família, el Sant Ermengol, La Salle i de l’Institut Maria Moliner. Les activitats han seguit durant el dia i acabaran amb una eucaristia a l’església de Sant Julià i Sant Germà.

Dimecres van començar les activitats de la novena edició del Canòlich Músic amb concerts a les aules del català Cesc Sansalvadó. El cantant ja havia participat en la primera edició i cada any ha seguit vinculat al festival.

Després d’un dinar a la plaça de la Germandat, el cantant madrileny Grilex ha actuat a l’auditori Claror. Al ritme del rap cristià ha compartit moments de reflexió amb els joves i els ha ensenyat la importància d’acceptar-se tal com són. (seguir llegint)