(CR) Des del Departament de Pastoral de l’Escola Cristiana (FECC) no s’ha volgut restar al marge de l’impacte de l’actualitat informativa, especialment l’actualitat religiosa, a l’aula. A tal efecte, s’ha incorporat un nou apartat al butlletí digital mensual ‘Llambregades de pastoral educativa‘ amb la col·laboració del portal Catalunya Religió. L’objectiu d’aquesta col·laboració entre un mitjà de comunicació i la comunitat educativa rau a oferir continguts periodístics en format pedagògic per tal de poder ser un recurs per tractar a l’aula, aportant un recull de paraules-clau, preguntes de debat i vincles amb les escriptures. 

Aquest nou apartat s’afegeix a dos més que han esdevingut fixes al butlletí: les fitxes de ‘Cinema a l’aula’ proporcionades per Assumpta Montserrat Montserrat Claveras, i l’apartat ‘Art a l’Aula’ proporcionat pel Secretariat Interdiocesà de Custòdia i Promoció de l’Art Sagrat de Catalunya.  (seguir llegint)