La 18a Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya se celebrarà del 15 al 30 de novembre, amb un cartell de 84 pel·lícules que es podran veure presencialment i en línia. En total, hi ha programades 88 projeccions presencials, en una cinquantena de sales repartides en 23 municipis d’arreu de Catalunya.

Les poblacions que enguany acullen la Mostra són Alella, Barcelona, Blanes, Figueres, Girona, Granollers, la Vall d’en Bas, les Franqueses del Vallès, l’Hospitalet de Llobregat, Lleida, Manresa, Mataró, Montblanc, Olesa de Montserrat, Olot, Reus, Sabadell, Salt, Sant Cugat del Vallès, Tarragona, Terrassa, Vic i Vilassar de Mar.

Algunes de les obres que s’hi projectaran són El jove Ahmed, dels germans Dardenne, una pel·lícula que aborda el tema del radicalisme religiós i que obre portes al diàleg; El pa de la guerra, de Nora Twomey, que denuncia la barbàrie a què són sotmeses les nenes afganeses; The Farewell, de Lulu Wang, sobre el dol i les diferents maneres que té l’ésser humà de fer-hi front. (seguir llegint)