Benvolgudes i benvolguts,

Dins del reguitzell d’activitats que es duran a terme per la inauguració de la torre de a Mare de Déu de la Basílica de la Sagrada Família que tindran lloc entre el 8 de desembre i fins a les portes del Nadal (podeu consultar-les aquí), el Departament de Pastoral de l’Escola Cristiana vol destacar la pregària amb la comunitat de Taizé del diumenge 12 de desembre a les 18h. La pregària comptarà amb la presència del Germà Alois, prior de la comunitat de Taizé, i d’altres membres de la comunitat.

Atès que fa 20 anys de la darrera trobada europea per a joves que va organitzar la comunitat de Taizé a la ciutat de Barcelona, es considera que pot ser una molt bona ocasió per fer arribar aquesta pregària de caràcter ecumènic en el marc de la Basílica de la Sagrada Família per a tots els joves de les escoles cristianes.

Aquest acte serà retransmès en streaming a sagradafamilia.org, esglesia.barcelona/en-directe i taize.fr

És imprescindible tenir entrada per accedir a la Basílica. Per participar-hi cal inscriure’s prèviament i de forma gratuïta del 9 al 30 de novembre a través del web esglesiajove.barcelona