Davant del daltabaix sanitari, econòmic i social que ha suposat la pandèmia, el Patronat de la Fundació Joan Maragall es va proposar dedicar algunes de les seves sessions de reflexió al que vam anomenar Tríptic de la pandèmia: la mort en solitud, el temple buit, la naturalesa desbordada, amb l’objectiu d’acompanyar aquestes circumstàncies amb una contribució reflexiva des d’una perspectiva cristiana en diàleg amb els neguits socials i espirituals d’aquests moments.

Aquest Quadern que ara us presentem aborda una reflexió sobre la mort relacionada amb diversos matisos concrets que l’experiència de la mort ha tingut durant aquest temps i intenta esbrinar des d’una perspectiva cristiana  com això podria influir en l’espiritualitat dels nostres temps.

Des del Patronat de la Fundació considerem que el Quadern és un bon document de treball per aprofundir temes com el fracàs, la mort, el dol, l’acompanyament, l’espiritualitat i l’esperança. Pensem, que us pot ser útil als centres adscrits a la Fundació Escola Cristiana de Catalunya.

David Jou, President de la Fundació Joan Maragall

(cliqueu imatge per accedir al quadern)