El títol del davantal del Llambregades d’octubre és la presentació del lema del Departament de Pastoral de la FECC pel curs present i hi trobem els següents continguts:

L’article “El bon bomber” ofereix una reflexió en perspectiva pastoral d’una de les imatges que ha anat circulant per les xarxes arran del volcà de La Palma. Segueix la videocàpsula 9 de “cafeïna”, on la Rosa Ribas – professora de la Facultat Antoni Gaudí – ens detalla què és el Premi Gaudí per a treballs de recerca de batxillerat i projectes de cicles formatius de temàtica religiosa. Clou aquest primer apartat l’anunci del que ha estat la primera trobada del Grup de Recerca IRE (Identitat, Religió i Educació) de la FPCEE de Blanquerna amb diferents agents i responsables de pastoral de diverses institucions.

Referent a bones pràctiques pastorals o properes activitats, s’anuncia ja l’obertura d’inscripcions per a la propera Trobada territorial de caps de pastoral educativa de Catalunya per aquest curs 2021/22. Aquestes trobades s’esdevindran al mes de novembre i són un previ a la Jornada de Pastoral Educativa. També hi trobem una bona pràctica sòcio-pastoral per part de La Salle, els camps de treball de l’estiu.

Passant ja a l’apartat de recursos i formació, cada cop més extens, tenim l’aportació cinematogràfica-pedagògica de la pel·lícula “El Petit Príncep”, la presentació del Canòlich Music Festival d’enguany i un bon seguit de notícies i informacions diverses recollides en les dues pàgines del Ciberllambregades. Clou aquest lliurament la presentació de les propostes formatives en curs de l’àrea pastoral i sòcio-educativa de la FECC i, per “anar en pau”, la proposta de pregària de Marta Burguet.

Descarregueu-lo o consulteu en pdf clicant la imatge de portada: