Escalfem ja els motors per a la 15a Jornada de Pastoral Educativa (JPE) “Activa la mirada CURiOSA”  (que s’esdevindrà la setmana del 7 al 13 de febrer. Previsió presencial: 12 febrer[1]) amb les trobades territorials de caps de pastoral dels centres adscrits a l’Escola Cristiana. Aquestes trobades online, d’una hora de durada, no són pròpiament la JPE però serviran per presentar-la, establir ponts de contacte entre els agents de pastoral educativa dels territoris, compartir breument una bona pràctica pastoral que tingui relació amb el lema d’enguany i posar-nos al dia.

La distribució de les trobades territorials és la següent:

DiaHoraGrupComarques / Ciutats /Barris
Dilluns 8 novembre10:00 a 11:00hGrup 1 (Alt Pirineu)Vall d’Aran, Alta Ribagorça, Pallars Sobirà, Pallars Jussà, Alt Urgell, Andorra, Cerdanya.
 11:30 a 12:30hGrup 2 (Girona)Ripollès, Garrotxa, Alt i Baix Empordà, Pla de l’Estany, Gironès, La Selva.
Dimarts 9 novembre10:00 a 11:00hGrup 3 (Central)Solsonès, Berguedà, Osona, Anoia, Bages, Moianès.
 11:30 a 12:30hGrup 4 (Ponent)Noguera, Segrià, Pla d’Urgell, Urgell, Segarra, Garrigues.
Dimecres 10 novembre10:00 a 11:00hGrup 5 (Ebre)Terra Alta, Ribera d’Ebre, Baix Ebre, Montsià.
 11:30 a 12:30hGrup 6 (Tarragona)Priorat, Baix Camp, Conca de Barberà, Alt Camp, Baix Penedès, Tarragona.
Divendres 12 novembre10:00 a 11:00hGrup 7 (St. Feliu)Baix Llobregat, Alt Penedès, Garraf.
 11:30 a 12:30hGrup 8 (Vallés)Vallés Oriental i Vallés Occidental.
Dilluns 15 novembre10:00 a 11:00hGrup 9 (Maresme)Maresme
 11:30 a 12:30hGrup 10 (BCN Perimetral)Badalona, Sant Adrià del Besòs, Santa Coloma de Gramenet, l’Hospitalet del Llobregat.
Dimarts 1610:00 a 11:00hGrup 11 (BCN-Alta)Les Corts, Sarrià-Sant Gervasi i Gràcia
Dimecres 1710:00 a 11:00hGrup 12 (BCN-dreta)Horta-Guinardó, Nou Barris, Sant Andreu, Sant Martí.
 11:30 a 12:30hGrup 13 (BCN – centre i esquerra)Sants-Montjuïc, Eixample, Ciutat Vella
(Programa de trobades territorials de caps de pastoral 2021/22)

Aspectes de la trobada:

  • Cal confirmar l’assistència a través d’aquest FORMULARI. Teniu temps fins el 3 de novembre. Posteriorment a aquesta data, el Departament de Pastoral farà arribar l’enllaç de la convocatòria corresponent.
  • La bona pràctica a aportar és VOLUNTÀRIA i RECOMANABLE, ha de ser concisa, breu (2 o 3 min màxim) i, si pot ser, que tingui relació amb el lema d’enguany “Activa la mirada CURiOSA”. Podeu trobar-ne l’explicació AQUÍ. Si és del propi centre, millor que millor; si és “institucional” també està bé. No es tracta d’avaluar la tasca pastoral del centre, sinó de compartir amb companys responsables de la pastoral educativa de les escoles cristianes.
  • També us animem a portar preparada la resposta a la següent pregunta que també s’està formulant als directors i titulars de la FECC: Quins han de ser els trets diferencials (respecte l’escola pública o d’altres titularitats) de l’escola cristiana del futur? Evidentment, us preguem contestar-ho des de la mirada de la pastoral educativa, que inclou també la dimensió social del centre. Potser estaria bé haver pogut tractar aquesta pregunta prèviament amb l’equip de pastoral o bé amb el claustre de l’escola.

[1] Això ja ho teniu des de finals de curs passat en l’Avançament de programació.